Verzorgende IG

Zorgverlener zijn in de thuiszorg betekent dat je bij cliënten in hun meest persoonlijke omgeving komt. Achter elke deur bevindt zich een uniek persoon met een eigen verhaal en wens. Deze wens staat bij het leveren van de zorg centraal. Wij leveren zorg aan mensen met verschillende culturele achtergronden, geloofsovertuigingen en levensbeschouwingen. Als zorgverlener bij Kleurrijk Zorg lever je passende en warme zorg aan alle mensen.

Wat krijg je van ons?

Bij Kleurrijk Zorg word je onderdeel van een betrokken en enthousiast team dat voor elkaar klaar staat. Tegelijkertijd heb je een uitdagende baan waar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van groot belang zijn. Er is een mogelijkheid om door te groeien en wij vinden een goede balans tussen privé en werk van belang.

En wat verwachten we dan van jou?

Denk je na het lezen van de vacature, dit ben ik! Laat het ons dan weten door te solliciteren via onderstaande link en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.  

Verklaring Omtrent Gedrag en referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatie procedure. De kosten van de VOG worden vergoed.